пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Як приготувати Садовий Вар:
1. Льняне масло(сире) 2 частини, смола ялинкова, 1,5 частини, скипидар 1 частину колесну мазь 0,5 частинию. На розігріту смолу вливають льняне масло і потімколесну мазь, потім кипятять та остивають, добавляють скипидар.
2.Каніфоніль 6 частин прополіс (пчолиний клей) 2 ч. віск 3 частини, скипидар 1 ч.. Ростоплюють віск, прополіс, добавляють потріблений каніфоль до утворення однорідної маси і кипятять. Коли остине вливають скипидар і розмішують.
3. Каніфоль 4 чачстини, пчолиний віск 1ч.,свіже несолене сало 1 частину, Розтоплюють сало добавляють віск  і роздріблену каніфоль, після 20 мінут кипіння охолоджують.
4. Каніфоль 16 частин, свіже несолене сало 1 ч., Спирт древесний 8 ч., Розтоплюють сало і каніфоль, охолоджують поступово  та добавляють спирт.
5. Свинне масло 400г., смола (соснова, ялинкова) 800г. пчолиний віск 400г.. В розплавлену смолу добавляють віск, сало.
6. Пчолиний віск 400 г. скипидар 400г., каніфоль 400г., свинне сало 85 г.
7. Смола 400г., спирт 50 г., льняне масло 25 г. Розливають смолу, охолоджують і добавляють спирт і льняне масло.

Немає коментарів:

Дописати коментар