ЛВ
понеділок, 25 серпня 2014 р.
Торт безквітний горіховий:
Тісто: 12 яєць, 250гр.цукру, Крем: 250гр. мелених горіхів,
250гр. мелених горіхів, 250гр. цукру,
2 ст.л. мелених білих горіхів, 1 склянка вершків, ваніль.
2 с т.л. борошна, ваніль.
3 білки і цукор збити до піни, додати жовтки, швидко вимішати, додати горіхи, сухарі, борошно і все замішати, викласти у дві тортівниці змащені жиром, посипати сухарями.
Пекти у духовці (190-200) протягом 45 хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар